Ján Greguš z Ostravy do Jablonca

NETKY.SK • 17 December 2014, 18:36 • 2 min
Ján Greguš z Ostravy do Jablonca

OSTRAVA - Slovenský futbalista Ján Greguš mení dres v rámci najvyššej českej súťaže, prestupuje z Baníka Ostrava do Baumitu Jablonec.

slovakia

left justify in out

O zisk 23-ročného defenzívneho stredopoliara sa Jablonec pokúšal dlhodobo. "Ponuka, s akou prišli, sa nedala odmietnuť. Prestupová čiastka vrátane bonusov je vysoko nadštandardná," povedal predseda predstavenstva ostravského klubu Petr Šafarčík. Na Gregušovom poste sa na jeseň rozohral k výborným výkonom Derrick Mensah.

 

Nitriansky odchovanec Ján Greguš prišiel do Baníka v roku 2009 ako 18-ročný, vyskúšal si aj hosťovanie v anglickom Boltone. V 4. kole Synot ligy 2014/2015 gólom zariadil triumf Ostravčanov 1:0 na ihrisku Sparty Praha. Od 7. kola prevzal kapitánsku pásku. V drese Baníka nastúpil dovedna na 95 ligových stretnutí, dosiahol v nich štyri presné zásahy. Povedal, že na roky strávené v Baníku nikdy nezabudne. "Rád by som sa poďakoval za príležitosť, ktorú som dostal. Mal som šťastie na špičkových trénerov a fanúšikov," rozlúčil sa Greguš. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies