Ján Greguš sa z Boltonu vracia do Baníka Ostrava

NETKY.SK • 9 December 2013, 19:43 • 2 min
Ján Greguš sa z Boltonu vracia do Baníka Ostrava

OSTRAVA - Slovenský futbalista Ján Greguš sa vracia z ročného hosťovania na britských ostrovoch v Boltone Wanderers do tímu českého účastníka Gambrinus ligy Baník Ostrava.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný stredopoliar pôsobil na Bazaloch od roku 2009. Po odchode na hosťovanie a roku strávenom v Anglicku sa vrátil pomôcť Baníku k záchrane v najvyššej českej súťaži. "Rok, ktorý v Anglicku strávil, mu dal cenné skúsenosti. Verím, že bude pripravený," cituje oficiálna stránka klubu slová športového manažéra Radeka Slončíka.

Baník plánuje podľa ďalších informácií posilniť svoj káder ďalšími hráčmi so skúsenosťami z Gambrinus ligy. Miesto sa tak už neušlo trojici obrancov Petrovi Machovi, Nenadovi Dedičovi a Benjaminovi Vomáčkovi a môžu si hľadať nový klub. Ostrave patrí po jesennej časti v tabuľke českej ligy pätnásta priečka, ktorá však účasť v najvyššej súťaži Baníku v budúcej sezóne nezaručuje.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies