Ján Ďurica: V polovici augusta už chcem hrať

NETKY.SK • 13 Júl 2015, 08:14 • 2 min
Ján Ďurica: V polovici augusta už chcem hrať

BRATISLAVA - Obranca slovenskej futbalovej reprezentácie a ruského klubu Lokomotiv Moskva Ján Ďurica verí, že v polovici augusta bude po zranení slabín úplne v poriadku. Tridsaťtriročný dunajskostredský rodák sa zranil v aprílovom zápase ruskej ligy, následne podstúpil v Helsinkách operáciu.

slovakia

left justify in out

"Rehabilitácia prebehla v poriadku, teraz už trénujem individuálne. Ak pôjde všetko podľa plánu, tak v polovici augusta by som mal byť v poriadku a pripravený na štart nového ročníka ruskej ligy," povedal pre svoju oficiálnu stránku Ďurica, ktorý sa dával dokopy aj pod dohľadom fyzioterapeutky Ivety Stankovej.

 

"Ona pracuje aj s tenistkou Dominikou Cibulkovou," prezradil skúsený zadák.

 

Lokomotiv je aktuálne v plnej príprave na novú sezónu. V nedeľu nestačil na Zenit Petrohrad v dueli o národný Superpohár. "Do konca júna sme trénovali v Moskve, následne sme sa presunuli do Rakúska, kde sme odohrali aj niekoľko zápasov. Vlani pre nás liga nedopadla podľa predstáv, skončili sme až na 7. mieste. Vynahradili sme si to ziskom Ruského pohára, čím sme sa prebojovali do pohárovej Európy," skonštatoval na záver Ďurica, ktorý má s moskovským klubom ešte rok platný kontrakt.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies