Ján Ďurica sa ospravedlnil za vztýčený prostredník

NETKY.SK • 15 Október 2015, 16:14 • 2 min
Ján Ďurica sa ospravedlnil za vztýčený prostredník

BRATISLAVA - Slovenský futbalový reprezentant Ján Ďurica sa kajal za vztýčený prostredník po utorňajšom prílete národného tímu z Luxemburska, kde zverenci Jána Kozáka spečatili historický postup na budúcoročné majstrovstvá Európy do Francúzska.

slovakia

left justify in out

"Chcem sa verejne ospravedlniť fanúšikom a zástupcom mienkotvorných médií za nemiestne gesto a moje nevhodné správanie, ktoré vyvolala skutočnosť, že nás nemenovaná redaktorka bulvárneho denníka čakala na letisku s testerom na alkohol. Sme na ME 2016 a bolo pre mňa v tej chvíli nepochopiteľné, čo bolo pre ňu dôležitejšie ako naša úprimná radosť z postupu! V budúcnosti sa však budem snažiť neznižovať na úroveň niektorých ľudí a napriek nevhodným požiadavkám si zachovám patričnú úroveň slušnosti," uviedol 33-ročný stredný obranca na svojej oficiálnej internetovej stránke.

 

 

Postupové PALMOLIVE

Radosť našej #repre sa nedá opísať slovami! Maroš Drinka nesklamal a aj dnes večer nám sprostredkoval eufóriu zo šatne. Gratulujeme zverencom trénera Jána Kozáka a ďakujeme všetkým fanúšikom za podporu! SLOVENSKO sa historicky prvýkrát predstaví na európskom šampionáte! (y) (y) (y)

Posted by Slovenský futbalový zväz on 12. október 2015



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies