Ján Ďurica: Nie sme spokojní s remízou proti CSKA Moskva

NETKY.SK • 19 Apríl 2016, 09:59 • 2 min
Ján Ďurica: Nie sme spokojní s remízou proti CSKA Moskva

MOSKVA - Slovenský futbalový reprezentant v službách ruského klubu Lokomotiv Moskva Ján Ďurica po sobotňajšom dueli 24. kola tamojšej najvyššej súťaže proti mestskému rivalovi CSKA nebol spokojný s dosiahnutou remízou 1:1.

slovakia

left justify in out

 "Železničiari" boli blízko k prvému víťazstvu nad týmto súperom od marca 2012. Od 22. min viedli, keď sa prudkým volejom pravačkou presadil Ďuricov spoluhráč zo stopérskej dvojice - Chorvát Vedran Čorluka. Nerozhodný rezultát zariadil v 84. min mladý nigérijský útočník Aaron Olanare.

 

"Poviem to takto: v druhom polčase sme sa až príliš hlboko zatiahli. Možno sme veľmi skoro začali brániť tesný náskok," začal podľa webu sport.ru svoje pozápasové hodnotenie 34-ročný rodák z Dunajskej Stredy. "CSKA na nás po zmene strán dostal pod obrovský tlak. Nemohli sme poriadne rozvinúť svoju hru a vymaniť sa zo súperovho zovretia. Sme veľmi nespokojní, že sme remizovali na vlastnom trávniku," doplnil niekdajší hráč Saturnu Moskovská oblasť či Artmedie Petržalka, ktorý odohral celé stretnutie. Lokomotivu patrí šesť kôl pred koncom 4. priečka s päťbodovým mankom na vedúci FK Rostov, "armejci" na druhom poste zaostávajú za lídrom o jeden bod. "Bol to zaujímavý duel. Obe mužstvá chceli zvíťaziť. Po stretnutí nik z hráčov nevedel, či sa z výsledku viac tešiť, alebo nad ním smútiť," zakončil Ján Ďurica.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies