Ján Ďurica nevynechal v tejto sezóne ruskej ligy ani minútu

NETKY.SK • 16 Máj 2014, 14:42 • 2 min
Ján Ďurica nevynechal v tejto sezóne ruskej ligy ani minútu

MOSKVA - Slovenský futbalový reprezentant Ján Ďurica absolvoval kompletnú minutáž v drese Lokomotivu Moskva v stretnutiach najvyššej ruskej súťaže. Zadák "železničiarov" odohral všetkých 30 duelov, čo predstavuje porciu 2700 minút.

slovakia

left justify in out

Okrem 32-ročného rodáka z Dunajskej Stredy nevynechali ani minútu podľa portálu Eurofotbal.cz aj brankár Alexander Belenov z Kubaňu Krasnodar a obranca CSKA Moskva Sergej Ignaševič.

 

Ako je známe, Lokomotiv obsadil v dlhodobej domácej súťaži tretiu pozíciu, napriek tomu, že ešte pár kôl pred koncom bol na čele ligového pelotónu. V záverečných troch dueloch však zverenci Leonida Kučuka dosiahli len jeden bod. Titul získal armádny klub CSKA Moskva, ktorý predviedol zdrvujúci finiš, keď v záverečných deviatich kolách zakaždým zvíťazil a obhájil primát z predchádzajúcej sezóny. 

 

CSKA sa predstaví v hlavnej fáze budúcosezónnej edície Ligy majstrov. V predkole tejto súťaže bude štartovať vicemajster Zenit Petrohrad, ktorého dres si oblieka iný Slovák Tomáš Hubočan. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies