Ján Ďurica hodlá ďalej hrať, ale nie na Slovensku

NETKY.SK • 23 Máj 2016, 14:23 • 2 min
Ján Ďurica hodlá ďalej hrať, ale nie na Slovensku

MOSKVA - Dlhodobý pilier obrany slovenskej futbalovej reprezentácie Ján Ďurica po svojom odchode z Lokomotivu Moskva, v ktorom pôsobil od januára 2009, neuvažuje o zavŕšení aktívnej činnosti.

slovakia

left justify in out

Chce pokračovať, nebude to však doma. "Cítim, že ešte môžem hrať, moja kariéra sa nekončí. Zatiaľ neviem, kde bude sa uplatním, ale nehodlám sa vrátiť na Slovensko. Keď to raz v rámci futbalu urobím, tak ako tréner detí. Momentálne nemám stopercentné ponuky a zameriavam sa na prípravu na majstrovstvá Európy, aby som prispel k dosiahnutiu dobrých výsledkov vo Francúzsku," povedal 34-ročný stopér Ďurica pre ruskú agentúru TASS.

Rodák z Dunajskej Stredy prezradil, že nik v Rusku vrátane Lokomotivu mu nepredostrel návrh. "Chápem rozhodnutie vedenia klubu, je to normálna vec. Odchádzam so vztýčenou hlavou, lebo na trávniku som sa vždy rozdal bezo zvyšku. Samozrejme, za všetky tie roky sa vyskytli aj negatívne okamihy, ale ja som si zachoval iba tie príjemné emócie."

Ďurica od roku 2009 nastúpil za "železničiarov" v 149 súťažných stretnutiach a strelil 6 gólov. V sezóne 2014/2015 sa radoval zo zisku národného pohára. V minulosti hral za Dunajskú Stredu, Petržalku a Saturn Moskovská oblasť, pobudol aj na hosťovaní v Hannoveri.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona