Ján Dobrík sa rozhodol viac oddychovať, po tom čo mu diagnostikovali pásový opar

NETKY.SK • 24 Marec 2015, 09:51 • 2 min
Ján Dobrík sa rozhodol viac oddychovať, po tom čo mu diagnostikovali pásový opar

BRATISLAVA - Slovenský herec Ján Dobrík sa rozhodol viac šetriť po tom, ako mu diagnostikovali pásový opar.

slovakia

left justify in out

„Dva týždne som ležal, teraz mám 10 dní PN doma, no primár ma upozornil, že sa môže stať aj to, že sa o deň či o dva, o tri vrátim späť do nemocnice,“ povedal v rozhovore pre agentúru SITA. „Je nevypočítateľné, ako sa moje telo bude správať. Už niekoľkokrát som sa z nemocnice pokúšal dostať a nepodarilo sa mi to, choroba ma skolila,“ priznal 30-ročný rodák z Banskej Bystrice.


Práve preto teraz obľúbený herec podľa vlastných slov dbá, aby viac oddychoval. „Trošku som ubral paru a všetkým mojim zamestnávateľom som dal vedieť, že je to žiaľ tak, ako je a kým sa z toho nedostanem, dávam si zatiaľ stop,“ povedal. Časom by však chcel vo všetkých začatých projektoch pokračovať. „Chcel by som vo všetkom pokračovať, ale v trošku menšej miere, trošku zdravšie si to rozložiť. Chcem si nechať aj žilinské divadlo aj seriál,“ poznamenal herec známy ako Adam Závodský z Divokých koní.


„Dúfam, že sa všetko vrátane nakrúcaní dokáže tak naplánovať a rozložiť, aby som to zvládol. Je veľmi príjemné, že Danica Haláková (kreatívna producentka seriálu Divoké kone, pozn. red.) absolútne pochopila, v akej situácii som a je rada, že som svoju postavu v Divokých koňoch úplne nepoložil a môžu so mnou počítať i naďalej. Povedala mi, že urobí všetko pre to, aby bolo dobre, tak snáď bude dobre,“ dodal.


Vo vyhliadkach do budúcna je však, ako sám hovorí, už o niečo opatrnejší. „Momentálne som trošku opatrnejší. Pred rokom som mal všetko a dopadlo to takto, čiže teraz som taký triezvejší. Hlavne by som chcel byť zdravý kvôli rodine a nejaká práca a ponuky a šoférovanie, to je momentálne až na B koľaji,“ podotkol. „Myslel som, že teraz to rok, dva, tri, štyri zvládnem a potom budeme mať jednoducho o to príjemnejší a pokojnejší život," povzdychol si. "Ale my ho taký budeme mať, len to bude možno trošku dlhšie trvať. Musím spomaliť. Ono sa to podarí, chce to čas,“ uzavrel.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies