Ján Chovanec v Myjave končí, na partiu i bronz nezabudneí

NETKY.SK • 7 Jún 2016, 16:56 • 2 min
Ján Chovanec v Myjave končí, na partiu i bronz nezabudneí

BRATISLAVA - Slovenského futbalistu a hráča Spartaka Myjava Jána Chovanca veľmi potešilo 3. miesto mužstva v uplynulom ročníku najvyššej súťaže a historická účasť v 1. predkole Európskej ligy UEFA 2016/2017.

slovakia

left justify in out

Menej však skutočnosť, že na "kopaniciach" už nebude pôsobiť. Tridsaťdvaročný ľavonohý univerzál (nar. 22. marca 1984) prišiel do Myjavy vlani v lete a podpísal zmluvu na dva roky - do júna 2017. Teraz očakáva telefonáty súvisiace s jeho budúcim angažmánom.

 

"Vyzerá to tak, že v Spartaku už ďalej nebudem pokračovať. Ešte síce mám kontrakt na rok, ale vedenie klubu so mnou neráta. Momentálne nič nové nemám. Uvidíme, ako sa situácia vyvinie a kde napokon budem hrať," citovala oficiálna internetová stránka fortunaliga.sk slová rodáka z Lipovej pri Nových Zámkoch, ktorý v uplynulej sezóne odohral za Myjavu 22 fortunaligových zápasov.


Bývalý hráč Púchova, Ružomberka, českých Teplíc, Trnavy či poľského Ruchu Chorzów v súčasnosti trénuje individuálne. "Behávam približne polhodinku a potom ešte asi hodinu posilňujem. Dá sa to zvládnuť, aj v čase futbalovej dovolenky je potrebné držať sa vo forme," skonštatoval Ján Chovanec, ktorý oddychuje v prostredí domova a väčšinu času trávi v záhrade. "Tej sa nič nevyrovná," uviedol krajný obranca či stredopoliar.


Myjava dosiahla "bronzom" vo Fortuna lige dosiaľ najväčší futbalový úspech. "Nič špeciálne za tým netreba hľadať. Jednoducho sme išli od zápasu k zápasu a utvorili sme veľmi silnú partiu. Samozrejme, že sme mali niekedy aj šťastie, ale to patrí k futbalu. Nikdy na to nezabudnem, dosiahli sme obrovský úspech pre malé mesto. Som zvedavý, či ho Spartak vôbec niekedy prekoná," dodal Ján Chovanec.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona