Ján (30) z Rimavskej Soboty čelí obvineniu z vydierania svojej matky

NETKY.SK • 5 Marec 2014, 13:25 • 2 min
Ján (30) z Rimavskej Soboty čelí obvineniu z vydierania svojej matky

RIMAVSKÁ SOBOTA - Zo zločinu vydierania obvinili rimavskosobotskí policajti 30-ročného muža.

slovakia

left justify in out

Ako dnes pre TASR potvrdila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Petra Vašková, tento týždeň je to už druhý prípad, keď syn ohrozoval vlastnú matku. 
      

Vyšetrovateľ obvinil zo zločinu vydierania 30-ročného Jána z Rimavskej Soboty. Obvinený v presne nezistených intervaloch od konca marca 2009 až do 4. marca 2013 opakovane pýtal od svojej 49-ročnej matky peniaze. "Vyhrážal sa jej zabitím, pričom vždy držal v ruke kuchynský nôž. Vyhrážal sa jej aj tak, že si nôž priložil ku krku sám a tvrdil, že sa podreže. Keď žena nemala peniaze, tak si ich požičiavala od susedov a známych a zo strachu o seba alebo jeho život mu ich vždy odovzdala," informovala Vašková.
      

Obvineného muža polícia zadržala a umiestnili ho do cely predbežného zadržania. Zo strany vyšetrovateľa bude podaný návrh na jeho vzatie do vyšetrovacej väzby.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona