FOTO Jamie Vardy na Twitteri zosmiešnil útočníka Tottenhamu Harryho Kanea

NETKY.SK • 3 Máj 2016, 19:28 • 2 min
FOTO Jamie Vardy na Twitteri zosmiešnil útočníka Tottenhamu Harryho Kanea

LEICESTER – Útočník majstrovského Leicestru City Jamie Vardy brutálne zosmiešnil útočníka Tottenhamu Harryho Kanea po tom, ako Líšky získali titul Premier League.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný Vardy Twitteri geniálne zosmiešnil svojho reprezentačného spoluhráča, ktorý pred dvoma týždňami vyhlásil, že Tottenham bude naďalej prenasledovať Líšky v súboji o titul.

Dvadsaťdvaročný Kane zavesil na svoj profil obrázok svorky levov na znak toho, že dostihnú Líšky a vyhrajú Premier League. Po víťazstve nad Stoke 4-0 Kane k obrázku pripojil stručný komentár "..."

 

 

...

Fotka uverejnená používateľom Harry Kane (@harrykane),



Akonáhle však Leicester potvrdili za víťaza aktuálnej sezóny Premier League, Vardy vrátil Kaneovi úder späť vo veľkom štýle. Futbalista roka na svojom Twitteri zverejnil záber z rozprávky Leví kráľ, na ktorom Mufasa padá dole zo skaly s komentárom "..."

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies