Jamie Vardy je na nezastavenie, zásluhu má na tom nový tréner Leicesteru

NETKY.SK • 22 November 2019, 16:40 • 2 min
Jamie Vardy je na nezastavenie, zásluhu má na tom nový tréner Leicesteru

LEICESTER - Odkedy Rodgers 26. februára zasadol na lavičku šampióna Premier League z ročníka 2015/2016, Vardy akoby nabral druhý dych. Tridsaťdvaročný rodák zo Sheffieldu, ktorý ešte pomerne nedávno hrával futbal v nižších anglických súťažiach, pod vedením súčasného lodivoda nastrieľal v 23 ligových vystúpeniach 21 gólov.

slovakia

left justify in out

Za povšimnutie stojí aj spôsob, ako sa strelecky presadzuje. Skóruje nielen proti papierovo slabším, ale aj v dueloch s favorizovanejšími rivalmi. Góly dáva pravačkou, ľavačkou, hlavou. Po strelách zblízka aj ďaleko spoza šestnástky. Podľa mnohých Vardy ponúka ešte lepšiu verziu než tú, ktorú má futbalová verejnosť v pamäti zo spomenutej majstrovskej sezóny 2015/2016.

 



"Mám v tíme jedného z najlepších útočníkov v Európe," poznamenal Rodgers na adresu kanoniera, ktorého 11 tohtosezónnych gólov vynieslo Leicester City na priebežnú 2. priečku v Premier League za vedúci FC Liverpool. "Myslím si, že pre 95 % všetkých tímov bude v tomto ročníku veľký úspech, keď v dueloch s Leicestrom City získajú nejaký bod," povedal začiatkom októbra po vzájomnom dueli tréner Liverpoolčanov Jürgen Klopp.

 


Viacerí odborníci vidia za Vardyho obrodením práve príchod Rodgersa. Jeho predchodca Claude Puel nevedel využiť Vardyho potenciál, navyše hráč sa údajne nikdy netešil jeho priazni, čo je v prípade Rodgersa úplne opačne. "Som v životnej forme," priznal prednedávnom Vardy, ktorý sa po vlaňajších MS v Rusku rozhodol dať zbohom reprezentačnému tímu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies