Jamie T zverejnil videoklip k piesni Zombie

NETKY.SK • 12 August 2014, 12:54 • 2 min
Jamie T zverejnil videoklip k piesni Zombie

LOS ANGELES - Britský hudobník Jamie T zverejnil videoklip k singlu Zombie. V novinke je možné vidieť 28-ročného speváka a gitaristu ako prezentuje skladbu s kapelou v bare, pričom sa muzikanti menia na zombie.

slovakia

left justify in out

Skladba Zombie sa bude nachádzať na albume Carry On The Grudge, ktorý by mal vyjsť 29. septembra. Štúdiovka ponúkne dovedna dvanásť skladieb, medzi ktorými je aj singel Don't You Find.

 

 

Jamie T, vlastným menom Jamie Alexander Treays, sa narodil 8. januára 1986 vo Wimbledone. Jeho sprievodná kapela má názov The Pacemakers. Na konte má dve radové štúdiovky Panic Prevention (2007) a Kings & Queens (2009), ďalej aj štyri EP nahrávky či jeden živák. Medzi jeho úspešné single patria skladby ako Sheila, If You Got the Money, Calm Down Dearest alebo Sticks 'n' Stones. Na konte má napríklad niekoľko NME Awards. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies