Jamie Dornan si zahrá s Aňou Geislerovou! Splní očakávania fanúšikov?

NETKY.SK • 10 Júl 2015, 21:01 • 2 min
Jamie Dornan si zahrá s Aňou Geislerovou! Splní očakávania fanúšikov?

KARLOVY VARY - Jamie Dornan, herec preslávený postavou Christiana Greya v erotickej dráme 50 Shades of Grey, predstavil na karlovarskom festivale pripravovaný film Anthropoid. Filmová novinka zobrazuje históriu, pričom hlavnou dejovou líniou je atentát na Reinharda Heydricha. Dornan prijal ponuku zahrať si vo filme.

slovakia

left justify in out

Rok 2015 je pre Medzinárodný filmový festival v Karlovych Varoch výnimočným. Okrem toho, že oslavuje 50 rokov, na červenom koberci sa objavili aj celosvetovo známi herci ako Richard Gere či Jamie Dornan. Aj keď má Jamie na konte už niekoľko filmov a serálov, fanúšikov pritiahol do Varov hlavne vďaka postave milionára milujúceho BDSM praktiky. Anthropoid divákov prekvapí.

 

Snímka režiséra Seana Ellisa bude spracovaná podľa skutočnej udalosti, zobrazí atentát na ríšskeho protektora Reinharda Heydricha. Dornan stvárni parašutistu, ktorý sa na atentáte podieľa. Tvorcovia filmu neobsadili herca náhodou. Tvrdia, že sa naňho podobá.

 

Vo filme sa objaví okrem Jamieho aj Václav Neužil, Alena Mihulová či Aňa Geislerová, ktorá sa po jeho boku objavila na festivale. Aňa sa zhostí úlohy milenky ďalšieho parašutistu.

 

Natáčanie filmu je naplánované už na budúci mesiac a podľa najnovších informácií sa bude odohrávať v Českej republike. Na Dornana sa teda ešte môžeme tešiť. Ako zvládne novú hereckú výzvu?

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona