Jamie Dornan nie je spokojný so svojou postavou

NETKY.SK • 3 Jún 2014, 09:17 • 2 min
Jamie Dornan nie je spokojný so svojou postavou

DUBLIN - Severoírsky herec Jamie Dornan nie je spokojný so svojou postavou. Tridsaťdvaročný model je podľa vlastných slov príliš vychudnutý a chcel by mať väčšie svaly.

slovakia

left justify in out

"Nemám rád svoju postavu, kto áno? Keď som vyrastal, bol som veľmi chudý a stále sa cítim ako to isté vychudnuté dieťa," uviedol Dornan v rozhovore pre americký mesačník Interview.

 

Jamie Dornan odštartoval kariéru ako model pre významné módne značky. Na filmovej scéne debutoval v roku 2006 snímkou Mária Antoinetta, v ktorej stvárnil grófa Axela von Fersena. Okrem toho sa objavil aj vo filmoch ako Beyond the Rave (2008), Shadows in the Sun (2009) alebo Flying Home (2014). V rokoch 2011 až 2013 si zahral v seriáli Kde bolo, tam bolo (2011) a od vlaňajška účinkuje v seriáli The Fall (2013). Na budúci rok vo februári by mal do slovenských kín prísť film Päťdesiat odtieňov sivej, v ktorom sa predstaví ako Christian Grey. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies