James Taylor zrušil koncert v Manile kvôli Duterteho vojne s drogami

NETKY.SK • 21 December 2016, 09:51 • 2 min
James Taylor zrušil koncert v Manile kvôli Duterteho vojne s drogami

MANILA - Americký spevák a pesničkár James Taylor, päťnásobný držiteľ hudobnej ceny Grammy, zrušil svoj februárový koncert vo filipínskom hlavnom meste Manila.

slovakia

left justify in out

Oznámil to s tým, že považuje správy o masových popravách osôb podozrivých z drogových deliktov bez riadneho súdu za "silno znepokojivé a neprijateľné".

Taylor (68) dnes na Twitteri oznámil, že sa tešil na vystúpenie v Manile a je smutný, že koncert musel zrušiť. Ospravedlnil sa svojim filipínskym fanúšikom a informoval ich, že peniaze za lístky predané na koncert, ktorý mal byť 25. februára, im budú vrátené.

 

 

Súčasne dodal, že v Hongkongu, Singapure, Austrálii a na Novom Zélande vystúpi podľa plánu. Odkedy sa v júni ujal na Filipínach prezidentskej funkcie Rodrigo Duterte, v jeho vojne s ilegálnymi drogami prišlo o život už vyše 6000 ľudí, čo znepokojilo západné vlády a ochrancov ľudských práv.

 

Filipínski vládni predstavitelia však zásahy polície počas vojny s ilegálnymi drogami obhajujú.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies