James Rodriguez sa presúva do Anglicka, AC Miláno získalo mladého "Pirla"

NETKY.SK • 10 September 2020, 12:04 • 2 min
James Rodriguez sa presúva do Anglicka, AC Miláno získalo mladého "Pirla"

MILÁNO/LIVERPOOL- Začiatok novej sezóny už je za rohom, tento víkend začína Premier League a tímy ešte stále naháňajú nové posily. Carlo Ancelotti získal Jamesa Rodrigueza.

slovakia

left justify in out

Ancelotti si zobral Jamesa už do svôjho tretieho klubu

Taliansky lodivod sa netají, že James je presne ten tvorca hry, ktorého do svojho klubu potrebuje. Po majstrovstvách sveta 2014, kde James ohúril celý svet si ho Ancelotti priniesol do Realu Madrid. Neskôr sa stal trénerom Bayernu Mníchov, netrvalo dlho aby James putoval za Ancelottim do Bundesligy. V minuloročnej sezóne sa Talian stal trénerom Evertonu a po polroku James opäť posilní jeho tím. James v minulej sezóne pôsobil v Reale Madrid ale nedostával toľko príležitostí ako by si predstavoval. Prestupová čiastka sa pohybuje okolo 23 miliónov euro. Ďalšími veľkými posilami Everotnu sú Allan z Neapolu a Doucoré z Watfordu. Vyzerá to tak, že Everton v ďalšej sezóne po dlhšej dobe dokáže naozaj potrápiť tímy z top 6.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Everton (@everton),

 

Taliansky supertalent si vybral AC Miláno

Mladík, ktorý sa považuje za nástupucu legendy Andrei Pirla sa sťatuje do AC Milána. Práve AC bolo klubom, v ktorom Andrea Pirlo zažil najviac úspechov a najväčšiu slávu. Sandro Tonali v minulej sezóne pôsobil vo Brescii, ktorá zostúpila do druhej talianskej ligy. Tonaliho štýl hry sa veľmi podobá štýlu, ktorým Pirlo režíroval stred poľa. Dlho sa písalo v talianských mediách, že Tonali posilní Juventus alebo Inter ale nakoniec si vybral AC, ktoré sa príchodom Zlatana Ibrahimoviča výrazne zlepšilo a v nadchádzajúcej sezóne bude útočiť na Scudetto.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa AC Milan (@acmilan),

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies