James Murphy zverejnil skladbu z filmu While We're Young

NETKY.SK • 5 Marec 2015, 15:00 • 2 min
James Murphy zverejnil skladbu z filmu While We're Young

USA - Americký hudobník James Murphy zverejnil skladbu Only the Stars Above Welcome Me Home.

slovakia

left justify in out

Novinka zaznie vo filme While We're Young, ktorý by mali uviesť do slovenských kín 16. apríla. Okrem 45-ročného muzikanta, známeho z už nefungujúcej newyorskej formácie LCD Soundsystem, sa na soundtracku snímky budú nachádzať aj piesne interpretov ako David Bowie, Paul McCartney & Wings, Survivor, Haim, Lionel Richie, The Psychedelic Furs alebo Antonio Vivaldi.

 

Vo filme režiséra Noaha Baumbacha sa predstavia napríklad Naomi Watts, Amanda Seyfried, Ben Stiller či Adam Driver. Dej dramédie sa bude zameriavať na manželský pár v stredných rokoch, ktorého vzťah i kariéry sa začnú rúcať po tom, ako sa do ich života dostane mladšia dvojica. 

 

James Murphy sa preslávil v spomínanej formácii LCD Soundsystem, s ktorou vydal okrem iného albumy LCD Soundsystem (2005), Sound of Silver (2007) a This Is Happening (2010). Napísal hudbu filmu Greenberg (2010) Noaha Baumbacha, podieľal sa na albumoch kapiel Yeah Yeah Yeahs (Mosquito, 2013) či Arcade Fire (Reflektor, 2013). Je tiež spoluzakladateľom vydavateľstva DFA Records. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona