James Iha zloží hudbu k filmu Mother, May I Sleep with Danger?

NETKY.SK • 20 Máj 2016, 15:09 • 2 min
James Iha zloží hudbu k filmu Mother, May I Sleep with Danger?

LOS ANGELES - Bývalý gitarista americkej rockovej skupiny The Smashing Pumpkins James Iha zloží hudbu k filmu Mother, May I Sleep with Danger?, ktorý bude remakeom televízneho filmu Mama, smiem spať s netvorom? (1996).

slovakia

left justify in out

V novej snímke sa predstavia herci z pôvodného filmu Tori Spelling a Ivan Sergei po boku nových tvárí, ako napríklad herca a zároveň producenta filmu Jamesa Franca, Emily Meade či Nicka Eversmana. Film je príbehom lásky dvoch upírok. Scenár podľa predlohy spomínaného Jamesa Franca napísala Amber Coney. Novinka bude mať premiéru 18. júna na americkej televíznej stanici Lifetime.


Štyridsaťosemročný James Yoshinobu Iha je známy predovšetkým z pôsobenia v spomínanej kapele The Smashing Pumpkins, ktorú v roku 1998 spoluzakladal. V skupine pôsobil do roku 2000 a vydal s ňou albumy Gish (1991), iny ako Siamese Dream (1993), Mellon Collie And The Infinite Sadness (1995), Adore (1998), Machina/The Machines Of God (2000) a Machina II/The Friends & Enemies Of Modern Music (2000). Iha tiež pôsobí v kapelách A Perfect Circle či Tinted Windows.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies