James Franco odmietol Lindsay Lohan: Chcela sa s ním vyspať!

NETKY.SK • 27 Marec 2013, 14:39 • 2 min
James Franco odmietol Lindsay Lohan: Chcela sa s ním vyspať!

LOS ANGELES - Americký herec James Franco odmietol kolegyňu Lindsay Lohan, keď sa s ním chcela vyspať. Priznal to v rozhlasovej šou Howarda Sterna.

slovakia

left justify in out

"Ty si odmietol sex s Lindsay Lohan, však? Vtedy, keď ešte bola omnoho viac sexi?" spýtal sa. Franco nakoniec zdráhavo prezradil, že tieto klebety sú pravdivé. "Och, bože. Úbohá Lindsay. Už som sa s ňou dlho nerozprával. Boli sme kamaráti, renovovali môj losangeleský dom, tak som býval v hoteli Chateau Marmont. Ona tam žila niekoľko rokov," opísal. "Nechcem sa tým chváliť, neviem ako sa to dostalo von. Už vtedy mala problémy, takže som mal z toho čudný pocit. Úprimne povedané, bola to kamarátka," dodal. Herec sa tiež vyjadril k svojmu osobnému životu. "Povedzme, že randím. Starnem, chcel by som dlhodobý vzťah," povedal.

Tridsaťštyriročný James Franco sa celosvetovo preslávil úlohou Harryho Osborna vo filmoch o Spider-Manovi a zahral si napríklad aj v snímkach Milk (2008), Pineapple Express (2008), 127 hodín (2010), Jedz, modli sa, miluj (2010), Zrodenie planéty opíc (2011), Princ a pruďas (2011), Spring Breakers (2012) či Cesta do krajiny Oz (2013). Za herecký výkon v dráme 127 hodín ho nominovali na Oscara, Zlatý glóbus, cenu BAFTA či Satellite Award. V roku 2002 získal Zlatý glóbus za stvárnenie titulnej úlohy v biografickom televíznom filme James Dean (2001). Je známy svojím workoholizmom a všestrannosťou - okrem herectva sa venuje aj réžii, učeniu, produkovaniu, písaniu beletrie i scenárov či maľovaniu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona