James D'Arcy si zahrá v seriáli Marvel's Agent Carter

NETKY.SK • 18 September 2014, 10:06 • 2 min
James D'Arcy si zahrá v seriáli Marvel's Agent Carter

BRATISLAVA - Anglický herec James D'Arcy si zahrá v pripravovanom seriáli Marvel's Agent Carter. Informovala o tom spoločnosť Marvel Entertainment.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdeväťročný rodák z Londýna by sa mal predstaviť v úlohe komorníka Howarda Starka (otec Tonyho Starka, známeho aj ako Iron Man, pozn. SITA) Edwina Jarvisa, z ktorého sa stane nečakaný spojenec dôstojníčky Peggy Carter. Hlavnú hrdinku stvárni Hayley Atwell, ktorá si Peggy zahrala aj vo filmoch Captain America: Prvý Avenger (2011), Captain America: Zimný vojak (2014) a seriáli Agenti S.H.I.E.L.D. (2013). Po jej boku sa predstavia aj americký herec Chad Michael Murray, ktorý si zahrá agenta tajnej organizácie SSR (Strategic Scientific Reserve) Jacka Thompsona, a Enver Gjokaj, ktorý stelesní jeho kolegu, agenta Daniela Sousu.

 

Televízny projekt Marvel's Agent Carter bude spinoffom príbehov Kapitána Ameriku. Odohrávať by sa mal v roku 1946, v čase, keď Peggy smúti nad stratou Stevea Rogersa, známeho ako Kapitán Amerika, a zároveň ju po návrate mužov z bojov v druhej svetovej vojne začnú v armáde prehliadať. S agentmi Thompsonom a Sousom sa stretne, keď príjme prácu pre SSR v New Yorku. Popri administratíve však zároveň vyráža na tajné misie pre Howarda Starka, ktorého by si mal rovnako ako v snímke Captain America: Prvý Avenger zahrať Dominic Cooper. Novinku by mali v USA začať vysielať v roku 2015. 

 

James D'Arcy, vlastným menom Simon D'Arcy, si zahral napríklad v seriáloch The History of Tom Jones, a Foundling (1997), Rebel Heart (2001) alebo P.O.W. (2003) a v roku 2010 sa predstavil v projekte Secret Diary of a Call Girl (2007 - 2011). Okrem toho sa objavil napríklad v snímkach Master and Commander: Na opačnom konci sveta (2003), Vyháňač diabla: Počiatok (2004), Atlas mrakov (2012) alebo Hitchcock (2012). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona