James Corden spolupracuje na filme o smajlíkoch

NETKY.SK • 12 Október 2016, 09:00 • 2 min
James Corden spolupracuje na filme o smajlíkoch

LONDÝN - Anglický herec a moderátor James Corden spolupracuje na filme zo sveta smajlíkov s názvom Emojimovie: Express Yourself.

slovakia

left justify in out

Tridsaťosemročný komik prepožičia hlas smajlíkovi menom Hi-5. Do obsadenia filmu nedávno pribudla aj herečka Ilana Glazer.


Réžiu snímky, ktorá by sa mala dostať do amerických kín 11. augusta 2017, má na starosti Anthony Leondis, produkciu zas Michelle Raimo Kouyate. Na scenári spolupracovali Eric Siegel a spomínaný Leondis. Americký herec T.J. Miller prepožičia hlas jednému z hlavných hrdinov - Geneovi.


James Corden je zabávač, scenárista, producent, herec, spevák a moderátor. V súčasnosti uvádza The Late Late Show with James Corden, ktorú vysiela americká televízia CBS. Zahral si vo filmoch ako napríklad Za svetlami Blackpoolu (2002), Príťažlivé zlo (2009), Traja mušketieri (2011), Životná šanca (2013) či Príbehy z lesov (2014). Za seriál Gavin & Stacey (2007 - 2010), ktorý pomáhal vytvárať a tiež si v ňom zahral, mu udelili cenu BAFTA.
Informácie pochádzajú z webstránky www.nme.com a archívu agentúry SITA.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies