VIDEO James Corden a Justin Bieber si opäť zaspievali cestou z Grammy

NETKY.SK • 16 Február 2016, 15:46 • 2 min
VIDEO James Corden a Justin Bieber si opäť zaspievali cestou z Grammy

LOS ANGELES – Včera sa uskutočnilo odovzdávanie cien Grammy a známy zabávač James Corden cestou domov zviezol aj svojho starého známeho. Počas jazdy si samozrejme opäť zaspievali.

slovakia

left justify in out

Tým starým známym bol Justin Bieber, ktorý sa s Cordenom viezol v aute už dvakrát. Cestou zo slávnostného galavečera si spolu dali populárne carpool karaoke.
 

Keďže Bieber mal odvoz zdarma, musel si ho cestou odpracovať. "Tam je zvlhčovač, môj som nechal v tvojom dome, keď som tam bol," povedal Corden cestou domov. "Môžeš ma ním natrieť prosím? Len na T-zónu."
 

Corden však nebol spokojný so spevákovým outfitom, keďže Bieber si obliekol presne to isté ako moderátor The Late Late show. "Nie je to až taký veľký problém," reaguje Justin Bieber na kritiku. "Myslel som si, že by to mohlo byť celkom fajn." Corden však mal na celú vec iný názor a do speváka sa poriadne obul: "Fajn? Vyzeráme ako dvojica čašníkov z výletnej lode!"

 

Zohratá dvojica sa pozná už nejaký ten piatok a celé to bolo len pre oko diváka. Cestou z Grammy si zaspievali aj známe carpool karaoke, tentokrát to bola známa pieseň Uptown Funk. Že by sa rysovala spolupráca novej komediálnej dvojice?



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona