James Cameron oznámil dátumy premiér pokračovaní Avatara

NETKY.SK • 23 Apríl 2017, 13:36 • 2 min
James Cameron oznámil dátumy premiér pokračovaní Avatara

BRATISLAVA - Kanadský filmár James Cameron zverejnil dátumy premiér pokračovaní sci-fi snímky Avatar (2009). Šesťdesiatdvaročný režisér tak urobil prostredníctvom sociálnej siete Facebook, kde ponúkol aj spoločnú fotografiu s jeho tímom.

slovakia

left justify in out

"Je úžasné pracovať s najlepším tímom v tomto biznise," napísal. "Cesta bude pokračovať 18. decembra 2020, 17. decembra 2021, 20. decembra 2024 a 19. decembra 2025," dodal.

Avatar je finančne najúspešnejším filmom všetkých čias. Sci-fi, ktoré si na konto pripísalo takmer 2,8 miliardy dolárov, sa odohráva v 22. storočí. Ochrnutého vojnového veterána Jakea Sullyho (Sam Worthington) vyšlú na mesiac Pandora, ktorý obýva ľuďom podobný národ Na'vi s vlastným jazykom a kultúrou. Počas expedície Sully stretáva krásnu Neytiri (Zoe Saldana) z národa Na'vi a zbližuje sa s pôvodným obyvateľstvom. Stojí tak pred rozhodnutím, na čiu stranu sa má postaviť v záverečnom boji o Pandoru. V snímke si okrem Worthingtona a Saldany zahrali napríklad aj Stephen Lang, Sigourney Weaver, Michelle Rodriguez či Giovanni Ribisi.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona