James Bond z ceremoniálu OH 2012 zahynul v Alpách

NETKY.SK • 15 August 2013, 15:14 • 2 min
James Bond z ceremoniálu OH 2012 zahynul v Alpách

MARTIGNY - Jedna z hviezd otváracieho ceremoniálu minuloročných Hier XXX. olympiády v anglickom Londýne - kaskadér Mark Sutton tragicky zahynul vo švajčiarskych Alpách počas prvého dňa filmovania skupinových zoskokov v špeciálnych kombinézach - wingsuitoch.

slovakia

left justify in out

Sutton sa preslávil zoskokom z helikoptéry počas londýnskeho ceremoniálu v prezlečení za filmového hrdinu Jamesa Bonda po boku britskej kráľovnej Alžbety II., ktorú pri úvodnom prvku programu stvárnil Gary Connery.

Štyridsaťjedenročný kaskadér prijal ponuku na trojdňové filmovanie vo švajčiarskom kantóne Valais pri hraniciach s Francúzskom. Podľa záchranárov zomrel Sutton priamo na mieste stredajšej tragédie, ktorej príčiny zatiaľ nie sú známe. Informáciu priniesla britská televízna spoločnosť Sky News, podľa ktorej ide už o trinástu tohtoročnú obeť tzv. terénneho lietania.

Terénne lietanie v špeciálnych kombinázach - wingsuitoch:



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies