Jamajský bobista Dixon chce tromfnúť Bolta

NETKY.SK • 4 Február 2014, 12:24 • 2 min
Jamajský bobista Dixon chce tromfnúť Bolta

SOČI - Jamajský bobista Marvin Dixon tvrdí, že ak získa medailu na nadchádzajúcich zimných olympijských hrách v Soči, stane sa v domovine ešte populárnejší ako jeho fenomenálny šprintérsky krajan Usain Bolt.

slovakia

left justify in out

Na ZOH 2014 sa na základe rebríčka Medzinárodnej bobovej federácie kvalifikoval v kategórii dvojbobov z posledného 30. miesta pilot Winston Watts, ktorému robí brzdára spomenutý Dixon. "Ak získame medailu, ani nebudem môcť vyjsť v Jamajke na ulicu. Vravím vám, Usain Bolt bude až druhý," vyhlásil Marvin Dixon.

Watts naposledy štartoval na ZOH v Salt Lake City 2002, predtým nechýbal v Lillehammeri 1994, a v Nagane 1998. Na ostatných dvoch ZOH exotická posádka absentovala, nemala dostatok financií. Aj v tomto olympijskom cykle Watts vrazil do materiálneho zabezpečenia 150-tisíc amerických dolárov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies