Jamajka: Dôležitá zimná sezóna bola bohatá na turistov

NETKY.SK • 4 Máj 2012, 07:10 • 2 min
Jamajka: Dôležitá zimná sezóna bola bohatá na turistov

Jamajka Dôležitá zimná sezóna bola bohatá na turistov - Cestovanie Počet turistov, ktorí počas dôležitej zimnej sezóny navštívil Jamajku, sa medziročne zvýšil o temer 20 percent. Vo štvrtok to oznámil minister turizmu a zábavy Wykeham McNeill.

slovakia

left justify in out

img

Počet turistov, ktorí počas dôležitej zimnej sezóny navštívil Jamajku, sa medziročne zvýšil o temer 20 percent. Vo štvrtok to oznámil minister turizmu a zábavy Wykeham McNeill.
      Wykeham povedal, že sú to len provizórne čísla. Na Jamajku prišlo približne 1,3 milióna turistov, vrátane niečo vyše 610.000 príchodov výletnými loďami.
      Dovolenkári od januára do apríla tohto roku do ekonomiky priniesli približne 814 miliónov dolárov (620 miliónov eur), čo je oproti vlaňajšku nárast o približne 4,5 percenta.
      Wykeham zdôraznil, že k zvýšeniu počtu návštevníkov došlo v čase, keď najdôležitejšie turistické trhy v Severnej Amerike "zažili najteplejšiu zimu za niekoľko desaťročí" a v čase problémov v eurozóne.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies