Jakubko: Rusi postúpili na ME 2016 vďaka Sluckému

NETKY.SK • 16 December 2015, 11:16 • 2 min
Jakubko: Rusi postúpili na ME 2016 vďaka Sluckému

RUŽOMBEROK - Útočníka slovenskej futbalovej reprezentácie a klubu MFK Ružomberok Martina Jakubka potešilo, že jedným zo súperov tímu SR v B-skupine ME 2016 bude aj Rusko.

slovakia

left justify in out

"Úprimne povedané, bol som šťastný, keď som zistil, že sme dostali Rusov. Hral som v tejto krajine deväť rokov. Bude to pre mňa emotívny zápas. Samozrejme, za predpokladu, že sa dostanem do konečnej nominácie na šampionát. Predsa len, vo februári už budem mať 36 rokov, tréner si môže vybrať niekoho mladšieho ako som ja," vyhlásil pre portál izvestia.ru bývalý hráč Saturnu Moskovská oblasť, FK Chimki, Dinama Moskva či Amkaru Perm.

 

"Hra nášho tímu stojí na trojici Škrtel, Ďurica, Hamšík. Bez nich by Slovensko neukázalo skutočnú silu. Všetci traja súperi budú nároční. U nás, aj v Rusku, všetci veria, že sa z tejto skupiny dá postúpiť," doplnil odchovanec prešovského futbalu, ktorý zhodnotil aj ruský národný tím.

 

"Podľa môjho názoru sa Rusi dostali na ME vďaka trénerovi Leonidovi Sluckému. Všetci hráči si ho vážia. Je to veľký odborník, z každého hráča dostane to najlepšie. Za postup by sa všetci v Rusku mali poďakovať práve jemu," skonštatoval Jakubko.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies