Jakubko po operácii bude chýbať Permu ešte asi tri týždne

NETKY.SK • 21 Júl 2014, 14:10 • 2 min
Jakubko po operácii bude chýbať Permu ešte asi tri týždne

PERM - Slovenský futbalový reprezentant Martin Jakubko sa po operácii slabín bude zotavovať ešte približne tri týždne.

slovakia

left justify in out

Skúsený 34-ročný robustný útočník ruského Amkaru Perm začal pred pár dňami pozvoľna pracovať na návrate a cíti sa dobre. "Ak sa to teda dá povedať o futbalistovi, čo štyri mesiace netrénoval," poznamenal v rozhovore na internetovej stránke svojho zamestnávateľa Martin Jakubko. Rodák z Chminianskej Novej Vsi medzičasom predĺžil kontrakt s klubom do konca nasledujúceho ročníka 2014/2015. "Vyzerá to tak, že na ihrisku sa neobjavím skôr než v druhej polovici augusta. Nemá to ani zmysel, kým nie som fyzicky dostatočne pripravený. Pokúsim sa čo najskôr dostať do optimálnej formy. Verím, že všetko bude v poriadku," dodal Jakubko.

 

Bývalý hráč Prešova, Banskej Bystrice, Saturnu Moskovská oblasť, FK Chimki, FK Moskva a Dinama Moskva je hráčom Permu od januára 2012, v jeho drese nastrieľal v 51 vystúpeniach deväť gólov. Rovnaký počet ich dosiaľ nastrieľal aj za Slovensko, ktoré reprezentoval 36-krát. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies