Jakubko má posunutú platničku, ale v stredu trénoval

NETKY.SK • 23 Október 2013, 15:36 • 2 min
Jakubko má posunutú platničku, ale v stredu trénoval

PERM - Slovenský futbalový reprezentant Martin Jakubko pre zdravotné problémy s chrbtom chýbal v zostave svojho zamestnávateľa Amkaru Perm pri prehre v pondelkovom zápase 13. kola najvyššej ruskej súťaže na pôde Lokomotivu Moskva (0:4).

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročný útočník (nar. 26. 2. 1980) absolvoval v stredu vyšetrenie magnetickou rezonanciou. "Mám posunutú medzistavcovú platničku, podľa lekárov o tri milimetre," informoval 194 cm vysoký zakončovateľ a doplnil: "Seklo ma v chrbte, nemá to však nič spoločné so zranením z kvalifikačného duelu s Lotyšskom, kde som nedohral."

Napriek spomenutému zdravotnému hendikepu sa rodák z Chminianskej Novej Vsi naďalej pripravuje so spoluhráčmi v Perme. "Lekári mi povedali, že to nie je nič vážne a môžem s tým hrať. Dostal som nejaké tabletky a injekcie. Keď mi voláte, mám už za sebou aj dnešný tréning, u nás je o štyri hodiny viac ako na Slovensku. Počas tréningovej jednotky som zaberal naplno s chlapcami, bez úľav," skonštatoval v stredu popoludní o 15.00 h SELČ Martin Jakubko.

Skúsený útočník, ktorý odohral v drese Slovenska 35 zápasov a strelil 8 gólov (skóroval aj v ostatnom kvalifikačnom dueli 15. októbra v Rige proti Lotyšsku, pozn.), poznamenal, že by nemal absentovať na trávniku v najbližšom vystúpení Permu. "Ešte sa o tom porozprávam s trénerom. Ak ma po stredajšej tréningovej dávke vo štvrtok ráno nebude výrazne bolieť chrbát, budem cez víkend k dispozícii. V sobotu privítame v domácom prostredí Dinamo Moskva," dodal M. Jakubko.

Amkar Perm figuruje na siedmom mieste tabuľkového poradia najvyššej ruskej súťaže so ziskom 20 bodov za päť víťazstiev a rovnaký počet nerozhodných výsledkov. Jakubko je so štyrmi presnými zásahmi v prebiehajúcom ročníku najvyššej súťaže druhý v poradí klubových kanonierov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies