Jakubka trápi zranenie chrbta, v stredu absolvuje vyšetrenie

NETKY.SK • 22 Október 2013, 18:50 • 2 min
Jakubka trápi zranenie chrbta, v stredu absolvuje vyšetrenie

PERM - Slovenský futbalový reprezentant Martin Jakubko chýbal v zostave svojho zamestnávateľa Amkaru Perm pri prehre v pondelkovom zápase 13. kola najvyššej ruskej súťaže na pôde Lokomotivu Moskva (0:4). Dôvodom absencie 33-ročného útočníka bolo zranenie.

slovakia

left justify in out

"Seklo ma v chrbte. Moje zdravotné problémy nemajú nič spoločné so zranením z kvalifikačného zápasu s Lotyšskom," uviedol v utorok večer pre agentúru SITA Jakubko. "V stredu absolvujem vyšetrenie magnetickou rezonanciou," dodal rodák z Chminianskej Novej Vsi. Jakubko otvoril skóre v Rige proti Lotyšom (2:2) v minulotýždňovom záverečnom vystúpení Slovákov v kvalifikácii o postup na svetový šampionát 2014 do Brazílie. V 56. minúte ho po súboji s jedným z domácich hráčov vystriedal Marek Bakoš. "Mrzí ma zranenie Martina Jakubka, ktorý dokonca nevedel, kde sa nachádza a že dal dokonca gól," vyhlásil po predmetnom zápase tréner slovenskej reprezentácie Ján Kozák.

Amkar Perm figuruje na siedmom mieste tabuľkového poradia ruskej ligy so ziskom 20 bodov za päť víťazstiev a rovnaký počet nerozhodných výsledkov. Jakubko je so štyrmi gólmi v prebiehajúcom ročníku najvyššej súťaže druhý v poradí kanonierov Permu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies