Jakeša šikanovali pri odlete, považovali ho za teroristu!

NETKY.SK • 9 Január 2017, 11:59 • 2 min
Jakeša šikanovali pri odlete, považovali ho za teroristu!

LA PAZ - Slovenský motocyklista Ivan Jakeš istotne nebude v najlepšom spomínať na tohtoročnú Rely Dakar. Peripetie ho sprevádzajú na každom kilometri i kroku. Po zásahu bleskom z tretej etapy mal dočasne zhoršené videnie a problémy so sluchom, no v pretekoch aj naďalej pokračoval. Po páde v 5. etape to už nešlo, zlomil si zápästie a celé predlaktie mu museli spevniť sadrou. Slovenská výprava sa preto rozhodla v nedeľu odcestovať späť na Slovensko, kde sa 43-ročný rodák z Myjavy podrobí ďalším vyšetreniam.

slovakia

left justify in out

Najväčší stres napokon čakal na Jakešov tím nečakane na letisku v bolívijskom meste La Paz. Zametnanci letiska neumožnili Ivanovi Jakešovi nastúpiť do lietadla s odôvodnením, že sadra je potenciálnou teroristickou hrozbou! Nastali niekoľkohodinové naťahovačky, ktoré ukončil až videorozhovor s americkým lekárom a Slováci mohli pokračovať v ceste domov.

 

Napokon, prečítajte si reakciu Boba Kvetňanského - člena tímu, ktorý nepríjemný zážitok kvetnato opísal na svojom fb profile.  

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona