Jakeš skončil jedenásty v 12. etape Rely Dakar, celkovo je štvrtý

NETKY.SK • 18 Január 2013, 07:57 • 2 min
Jakeš skončil jedenásty v 12. etape Rely Dakar, celkovo je štvrtý

Jakeš skončil jedenásty v 12. etape Rely Dakar, celkovo je štvrtý - Ostatné športy Slovenský motocyklový pretekár Ivan Jakeš na KTM obsadil vo štvrtkovej 12.

slovakia

left justify in out

img

Slovenský motocyklový pretekár Ivan Jakeš na KTM obsadil vo štvrtkovej 12. etape na 35. ročníku pretekov Rely Dakar jedenástku priečku a v celkovej klasifikácii si udržal vynikajúcu štvrtú pozíciu. Ďalší Slovák Štefan Svitko na KTM mal v stredajšej etape z La Riojy do Fiambaly problémy s olejovým chladičom, navyše spadol a utrpel zranenia, takže do 12. etapy už nenastúpil.

Vo štvrtkovej etape, ktorej meraný úsek pre motocykle bol 319 km, zvíťazil Holanďan Frans Verhoeven na Jamahe s časom 3:49:15. Jakeš zaostal v cieli za víťazom o 5 minút a 58 sekúnd. Celkové prvenstvo si udržal Francúz Cyril Despres na KTM, ktorý vo štvrtok prišiel do cieľa na 14. mieste so stratou 9:15 na víťaza. Jakeš zaostáva za Despresom o 20 minút a 16 sekúnd.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies