Jake Kasdan bude režírovať remake Jumanji

NETKY.SK • 15 Január 2016, 14:15 • 2 min
Jake Kasdan bude režírovať remake Jumanji

BRATISLAVA - Americký režisér Jake Kasdan nakrúti novú verziu dobrodružného fantasy Jumanji (1995), ktorú filmová spoločnosť Sony Pictures plánuje uviesť do kín 25. decembra.

slovakia

left justify in out

Na filme sa tiež budú podieľať producenti Matt Tolmach, Mike Weber, Bill Teitler, Ted Field a scenáristická dvojica Scott Rosenberg a Jeff Pinkner. Scenár vzniká na motívy rovnomennej knihy od amerického spisovateľa Chrisa Van Allsburga, ktorý sa pod pripravovanú snímku podpíše ako výkonný producent. Herecké obsadenie zatiaľ nie je známe.


Pôvodná filmová verzia, ktorú uviedli do kín v roku 1995, sleduje príbeh Alana Parrisha, ktorý rozohral hru Jumanji so svojou priateľkou Sarah. Pri jednom z ťahov ho však hra pohltila a objavil sa až po 26 rokoch, keď sa do Jumanji zapojili súrodenci Peter a Judy. Lenže hra so sebou priniesla do reality pravé nebezpečenstvá džungle a jediný spôsob, ako to zvrátiť, bolo Jumanji dohrať. Ako Alan Parrish sa v dobrodružnej snímke predstavil Robin Williams. Ďalej si v nej zahrali Jonathan Hyde, Kirsten Dunst, Bradley Pierce, Bonnie Hunt, Bebe Neuwirth, David Alan Grier či Patricia Clarkson.


Jake Kasdan je syn amerického filmára Lawrencea Kasdana. Ako režisér sa podieľal na snímkach Efekt Zero (1998), Orange County (2002), Televízne hrátky (2006), Neuveriteľný život rockera Coxa (2007), Mrcha učiteľka (2011) alebo Sex Tape (2014). Podpísal sa aj pod viaceré seriály ako napríklad Machri a šprti (1999 - 2000), Nové dievča (2011) či Ben a Kate (2012 - 2013).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona