Jake Gyllenhaal sa rozišiel s modelkou Alyssou Miller

NETKY.SK • 8 Január 2014, 10:16 • 2 min
Jake Gyllenhaal sa rozišiel s modelkou Alyssou Miller

LOS ANGELES - Americký herec Jake Gyllenhaal sa po šesťmesačnom vzťahu rozišiel s modelkou Alyssou Miller. Pre magazín Us Weekly to potvrdilo viacero zdrojov z hercovho okolia, pričom k rozchodu malo dôjsť ešte pred Vianocami.

slovakia

left justify in out

"Všetko bolo medzi nimi v poriadku až do momentu, keď musel Jake na jeseň odísť do Los Angeles nakrúcať film Nightcrawler. Tá vzdialenosť spravila svoje," uviedol jeden zo zdrojov. "K ochladnutiu ich vzťahu došlo pred Vianocami, ktoré ani nestrávili spolu. Ani predtým to však medzi nimi nebolo príliš dobré. Alyssa hľadá dlhodobý vzťah, no Jake mal k tomu odlišný postoj," vyhlásil ďalší zdroj. Tridsaťtriročný Gyllenhaal začal s Miller chodiť vlani v júni po tom, čo sa zoznámili v posilňovni. Herec má za sebou vzťahy s viacerými známymi ženami. V roku 2010 tri mesiace chodil so speváčkou Taylor Swift a verejnosť ho mohla vidieť aj po boku herečiek ako Kirsten Dunst alebo Reese Witherspoon. 

Jake Gyllenhaal je synom scenáristky Naomi Foner a režiséra Stephena Gyllenhaala. Jeho prvou väčšou rolou bola úloha študenta vo filme Októbrové nebo (1999). Hral aj v mysterióznej dráme Donnie Darko (2001) a snímkach ako Bubble Boy (2001), Highway (2002), Deň po tom (2004), Dôkaz (2005), Zodiac (2007), Unesený (2007), Láska a iné závislosti (2010), Zdrojový kód (2011) alebo Patrola (2012). Za Skrotenú horu (2005) ho nominovali na Oscara a získal cenu BAFTA. Vlani si na svoje konto pripísal Hollywoodsku filmovú cenu pre herca vo vedľajšej úlohe za snímku Zmiznutie (2013). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona