Jake Bugg už takmer dokončil nahrávanie nového albumu

NETKY.SK • 8 November 2015, 09:42 • 2 min
Jake Bugg už takmer dokončil nahrávanie nového albumu

BRATISLAVA - Anglický hudobník Jake Bugg už takmer dokončil nahrávanie svojej tretej štúdiovky, ktorej názov ani termín vydania nahrávky však zatiaľ nie je známy.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjedenročný interpret to oznámil prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. Spevák ešte v júli prezradil, že na novom albume spolupracuje aj s Michaelom Diamondom, členom už nefungujúcej americkej formácie Beastie Boys. Z pripravovanej novinky zatiaľ nezverejnil žiaden singel, minulý mesiac na koncerte vo Wolverhamptone však zahral aj dve nové skladby.


Jake Bugg, vlastným menom Jake Edwin Kennedy, pochádza z Nottinghamu. Ako dvanásťročný sa začal učiť hrať na gitaru. Keď mal 17 rokov, BBC mu umožnila vystúpiť na jednom z menších stageov na slávnom festivale Glastonbury, pretože už v tom čase mal podpísaný kontrakt s vydavateľstvom Mercury Records. V kariére mu okrem iného pomohlo, že pieseň Country Song si pre reklamu vybral jeden anglický pivovar. Zviditeľnil sa aj v programe Later... with Jools Holland. Svoj prvý, eponymný album vydal v októbri 2012, pričom s ním debutoval na prvej priečke UK Chartu. V novembri 2013 fanúšikom a fanúšičkám ponúkol druhú štúdiovku s názvom Shangri La, ktorú produkoval Rick Rubin.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona