Jairo je už hráčom Trenčína, podpísal zmluvu na tri roky

NETKY.SK • 13 Január 2015, 09:10 • 2 min
Jairo je už hráčom Trenčína, podpísal zmluvu na tri roky

TRENČÍN - Brazílčan Jairo De Macedo Da Silva je už kmeňovým futbalistom AS Trenčín, s vedením klubu podpísal zmluvu na tri roky.

slovakia

left justify in out

Útočník, ktorý dal na jeseň v štrnástich zápasoch štyri góly a na päť prihral, bol doteraz pod hradom Matúša Čáka na hosťovaní z brazílskej Madureiry. Vedenie Trenčanov však presvedčil o svojich kvalitách a hosťovanie sa zmenilo na prestup. Jairo je momentálne v Brazílii, po dotiahnutí všetkých formalít by mal na Slovensko doraziť koncom tohto týždňa a odcestovať s AS na sústredenie do Česka.

 

"Som veľmi šťastný, že moja práca pre AS Trenčín dosiahla takéto ocenenie. Podpis nového kontraktu beriem ako odmenu od klubu, v ktorom som sa toľko naučil. Je tu skvelý tím, tréneri a vynikajúci fanúšikovia. Našiel som si tu veľa dobých priateľov. Viem, že každým dňom môžem ďalej napredovať. Chcem pomôcť mužstvu dosiahnuť naše spoločné ciele. Chceme dať fanúšikom dôvod na oslavy. Som si istý, že som sa rozhodol dobre,“ uviedol po podpise zmluvy podľa klubového webu Jairo. 

 

Zmena Jairovho hosťovania na prestup bola jednou z priorít Trenčanov počas zimného transferového obdobia. "Sme veľmi radi, že sa nám to podarilo dotiahnuť do úspešného konca. Jairo zaujal nielen svojimi futbalovými, ale aj ľudskými kvalitami. Veľmi dobre zapadol do kabíny. Vieme, že vo svojej hre má ešte rezervy, ale jeho limity sú ešte riadne ďaleko. Prístupom, ktorým sa prezentoval doposiaľ, sa určite bude posúvať. Ďalším závažným faktom bol aj Jairom záujem o zotrvanie v Trenčíne. Inú alternatívu si počas celého času nepripúšťal,“ prezradil na klubovom webe generálny manažér Róbert Rybníček. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies