Jah Sun sa po roku vráti na Uprising Reggae Festival

NETKY.SK • 1 Apríl 2015, 14:24 • 2 min
Jah Sun sa po roku vráti na Uprising Reggae Festival

BRATISLAVA - Na ôsmom ročníku Uprising Reggae Festivalu, ktorý sa uskutoční 21. a 22. augusta na bratislavských Zlatých pieskoch, vystúpi aj americký spevák Jah Sun. Interpret pochádzajúci z Kalifornie sa pritom na tomto podujatí predstavil už vlani a rok predtým aj na Uprising Winter Edition.

slovakia

left justify in out

Jah Sun sa začal venovať hudbe už ako dvanásťročný, pričom spočiatku bol rapper. O osem rokov však presedlal na reggae a v roku 2006 vydal debutový album Height Of Light. Na ňom spolupracoval s interpretmi ako Luciano, Junior Reid, Lutan Fyah či Yami Bolo. Nasledovala štúdiovka Stronger (2010), na ktorej hosťovali napríklad KRS-One, Norris Man alebo Chezidek. V tom čase sa spriatelil aj s nemeckou reggae hviezdou Gentlemanom a nahrali spolu singel Tear Drops. Odvtedy vydal ďalšie tri albumy - Dragon The Battle (2012), Rise As One (2013) a New Paradigm (2015).

 

Headlinermi tohtoročného Uprisingu budú Bunny Wailer z Jamajky a americký spevák a rapper Matisyahu. Okrem nich sú potvrdenými interpretmi aj Chuck Fenda a Brother Culture. Vstupenky na podujatie stoja 35 eur a sú v predaji v sieti Ticketportal a na webstránke www.uprising.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies