Jágrov 200. bod: Neskóroval 35 zápasov, ale nič nesilí

NETKY.SK • 21 Apríl 2016, 09:15 • 2 min
Jágrov 200. bod: Neskóroval 35 zápasov, ale nič nesilí

NEW YORK - Hoci český hokejový kmeť Jaromír Jágr neskóroval v play-off NHL už tridsaťpäť zápasov, hlavu v smútku z toho nemá.

slovakia

left justify in out

"Nič nesilím. Dal som dosť gólov, takže ak by som už ani raz neskóroval, aj tak budem šťastný, čo som v kariére dokázal," vraví so 66 bodmi najproduktívnejší hráč Floridy zo základnej časti tejto sezóny.

Asistencia, ktorou pomohol Panthers zvíťaziť v stredu na ľade New Yorku Islanders 2:1 vo štvrtom zápase štvrťfinále Východnej konferencie, bola jeho jubilejným dvojstým bodom v súbojoch o Stanleyho pohár v kariére (78+122).

 

Panthers vyrovnali stav napínavej série na 2:2. Ich 44-ročný líder v tohtoročných štyroch zápasoch vyraďovacej časti dokopy trinásťkrát neúspešne ohrozil brankára Thomasa Greissa.

"Spomínate si, kto skóroval pred desiatimi rokmi? Ja nie. Aby som bol úprimný, dokonca si ani nepamätám, kto získal Stanley Cup. Koho zaujíma, či dám gól? Samozrejme, chcem mužstvu pomáhať, ale história si pamätá iba šampiónov. Rozhodujúci je pohár," podotkol podľa nhl.com skúsený krídelník, ktorý získal najslávnejšiu hokejovú trofej s Pittsburghom ešte v rokoch 1991 a 1992. "Veľa chalanov sa na mňa spolieha a nechcem ich sklamať, ale im jednoducho pomôcť," dodal.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies