Jágr svedkom tragickej nehody, vyťahoval z auta mŕtveho mladíka

NETKY.SK • 9 September 2013, 13:52 • 2 min
Jágr svedkom tragickej nehody, vyťahoval z auta mŕtveho mladíka

PRAHA - Český hokejista Jaromír Jágr bol cez víkend svedkom tragickej nehody, pri ktorej vyhasol život 21-ročného mladíka. Slávny útočník sa ho spolu s ďalšími ľuďmi snažil vytiahnuť z trosiek auta, chlapcovi sa však už nedalo pomôcť.

slovakia

left justify in out

"Bolo nás tam viac, asi tri autá. Snažili sme sa pomôcť, prevrátiť auto, ktoré bolo na streche," opisoval tragédiu pre denník Blesk Jágr, ktorý býva vo Švermove neďaleko od miesta nehody. Hokejový veterán bol z udalosti natoľko zdrvený, že vynechal plánovaný nedeľný dopoludňajší tréning.

Mladý šofér pravdepodobne vo veľkej rýchlosti obchádzal ďalšie auto a nezvládol pritom riadenie. Vozidlo zišlo z vozovky, niekoľkokrát sa otočilo a nakoniec skončilo na streche. Cestou prerazilo masívnu stenu bývalej vodárne. Šofér, ktorý údajne nebol pripútaný, nemal šancu nehodu prežiť. "To miesto je veľmi nebezpečné. Už tadiaľto nikdy nepôjdem, nikdy sa sem nevrátim," dodal Jágr.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies