Jágr štart na SP rezolútne neodmietol, no nepovedal ani áno

NETKY.SK • 3 Marec 2016, 12:25 • 2 min
Jágr štart na SP rezolútne neodmietol, no nepovedal ani áno

PRAHA - Meno skúseného hokejového útočníka Jaromíra Jágra síce chýba v základnom kádri reprezentácie Česka na septembrový Svetový pohár, to však automaticky neznamená, že sa 44-ročný krídelník v kanadskom Toronte napokon nepredstaví.

slovakia

left justify in out

"U neho máme otáznik. Hovoril s ním Martin Ručinský, necháme mu čas. Všetci vieme, ako hrá. Stále patrí k najlepším. Počkáme si na jeho rozhodnutie," povedal v stredu tréner českého mužstva Josef Jandač.


Generálny manažér českého mužstva Ručinský na stále hrajúcu legendu nemieni vyvíjať tlak. "Jardu prehovárať nebudem. Sám by som nebol rád, ak by som musel čeliť takejto situácii. Ja som mu prezentoval svoj názor, či by mal alebo nemal hrať. On to rezolútne neodmietol. Nepovedal nie ani áno. Celé sa to skončilo tak, že som mu vravel: 'Nechaj to tak. Idete do play-off, teraz ťa nominovať nebudeme.' To bolo viac-menej jeho želanie. Rozhodneme sa po sezóne. Je na Jardovi, či bude mať chuť hrať," informoval Ručinský.


V úvodnej 16-člennej nominácii výberu Česka figuruje 14 hokejistov z NHL a dvojica z tímu KHL Avangard Omsk. Najskúsenejším útočníkom výberu je Tomáš Plekanec z Montrealu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies