Jágr stále nepovedal definitívu o štarte na MS

NETKY.SK • 25 Apríl 2015, 11:52 • 2 min
Jágr stále nepovedal definitívu o štarte na MS

BRNO - Český hokejista Jaromír Jágr stále necháva fanúšikov v napätí, či si zahrá na májových majstrovstvách sveta v Prahe a Ostrave. Slávny útočník nepovedal definitívu ani po piatkovom zápase s Fínskom v Brne, v ktorom si prvýkrát po roku obliekol reprezentačný dres. Pri výhre 3:2 po samostatných nájazdoch odohral vyše osemnásť minút.

slovakia

left justify in out

"Nikdy neviete, čo sa stane. Zostava sa bude posilňovať. Bude lepšie si počkať," povedal v rozhovore pre český denník Sport Jágr, ktorý sa ocitol v širšej nominácii Vladimíra Růžičku na šampionát. V súčasnosti už nedáva na pocity, či bude alebo nebude hrať.


V Růžičkovom mužstve zatiaľ figuruje 28 mien vrátane tria gólmanov, z tímu hlavný kouč pred MS ešte vyradí pár hráčov. V nominácii okrem Jágra je aj veterán Martin Ručinský, no jeho štart je ešte otázny. "Má zdravotné problémy, do pondelka bude vedieť viac. Chceme, aby absolvoval šampionát. Snáď to dobre dopadne a bude pripravený," povedal kouč Růžička, ktorého potešila informácia o súhlase so štartom na šampionáte od brankára Winnipegu Ondřeja Pavelca.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona