Jágr sa vrátil do Kladna a hneď začal tréningom

NETKY.SK • 31 Júl 2014, 16:10 • 2 min
Jágr sa vrátil do Kladna a hneď začal tréningom

KLADNO - Český hokejista Jaromír Jágr sa vrátil zo zámoria a vo štvrtok už trénoval s Kladnom, ktorého je väčšinovým majiteľom.

slovakia

left justify in out

S mužstvom strávil na ľade necelú hodinu. Kladno sa chce vrátiť medzi českú elitu, odkiaľ vypadlo v uplynulej sezóne. "Vieme, že nás nečaká nič ľahké. Urobíme maximum, aby sme sa čo najlepšie pripravili na sezónu," reagoval podľa webu iSport.cz Jaromír Jágr, ktorý po rezignácii Václava Bartoša momentálne aj riadi klub.

 

Odchovanec Kladna strávil v Amerike mesiac a pol, teraz ho čaká veľa práce. Aj v zámorí sa pripravoval a na diaľku riešil problémy českého mužstva. "Neustále som na to myslel, je to veľká zodpovednosť," povedala svetová hviezda, ktorá má v klube 75-percentný podiel. Po tréningu si ešte pridával, vedľa mantinelu na suchu pálil oceľové puky. "Popri Kladne myslím aj na to, aby som sa čo najlepšie pripravil na sezónu v Devils. To je stále moja hlavná práca," doplnil pre iSport.cz 42-ročný útočník v službách New Jersey. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona