Jágr sa stal najlepším českým hokejistom už jedenástykrát v kariére

NETKY.SK • 22 Jún 2014, 13:53 • 2 min
Jágr sa stal najlepším českým hokejistom už jedenástykrát v kariére

PRAHA - Najlepším českým hokejistom v sezóne 2013/2014 sa stal Jaromír Jágr. Skúsený veterán tak v 42 rokoch získal prestížne ocenenie Zlatá hokejka už jedenástykrát v kariére.

slovakia

left justify in out

Útočník New Jersey sa vrátil na vrchol po troch rokoch, počas jeho krátkej prestávky v ankete triumfovali Patrik Eliáš a David Krejčí. V tohtoročnom hlasovaní získal najvyšší počet 526 bodov, hoci druhý Tomáš Plekanec za ním zaostal len o osem. Jágr patril k lídrom nielen v drese "diablov" v profilige, ale svoje dlhoročné skúsenosti zúročil aj na medzinárodnej scéne. Na ZOH v Soči sa stal najlepším českým hokejistom rovnako ako aj na májových MS v Minsku.
      

Olympijský víťaz z Nagana sa však na slávnostnom galavečere odovzdávania cien nezúčastnil. "Rád by som sa poďakoval všetkým, ktorí za mňa hlasovali. Vidno, že sa v hokeji vyznajú," odkázal Jágr podľa portálu idnes.cz s nadhľadom zo zámoria. Jeho kvality a zaslúžený triumf v ankete vyzdvihol aj reprezentačný spoluhráč David Krejčí: "Mal výbornú sezónu a sám by som ho dal na prvé miesto."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies