Jágr opäť nastúpil za Kladno, svojmu tímu však k víťazstvu nepomohol

NETKY.SK • 8 Február 2018, 13:19 • 2 min
Jágr opäť nastúpil za Kladno, svojmu tímu však k víťazstvu nepomohol

Praha - Český hokejista Jaromír Jágr sa po návrate z NHL predstavil už v druhom zápase v drese Kladna. Svojmu tímu, ktorý pôsobí v druhej najvyššej súťaži, opäť pomohol asistenciou. Kladno však prehralo v Přerove 1:2.

slovakia

left justify in out

Po výhre 7:2 na ľade Benátok nad Jizerou v uplynulom zápase vyšli tentokrát "rytieri" bodovo naprázdno. "Přerov bol kvalitnejší súper ako Benátky. Ale my sme mali výkyvy aj s Benátkami. Máme teda na čom pracovať," povedal Jágr pre portál idnes.cz.

 

Veterán Jágr zaznamenal opäť asistenciu, v dvoch zápasoch ich nazbieral už štyri. Mohol sa zapísať aj do streleckej listiny, jeho strela však skončila len na žrdi.

 

"Chýbalo málo, to sa stáva. Ale je zlé, že sme prehrali, pretože Přerov nás stíha v tabuľke a my chceme začať play off na domácom ľade. Je to dôležité, pretože tu v Přerove je oproti nášmu ihrisku doslova letisko," dodal Jágr, ktorý hral opäť celý zápas s ortézou na kolene. "Zatiaľ drží. Bol to dobrý test, lebo hráči Přerova hrali tvrdo do tela."

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies