Jágr má za sebou už aj súťažnú premiéru na striedačke

NETKY.SK • 9 September 2014, 09:14 • 2 min
Jágr má za sebou už aj súťažnú premiéru na striedačke

MOST - Hokejistom Kladna pomohol k výhre 5:1 na ľade Mosta v úvode druhej najvyššej českej súťaže aj hviezdny Jaromír Jágr.

slovakia

left justify in out

Česká hokejová legenda sa neobjavila na ľade, ale postavila sa na striedačku a podieľala sa na koučovaní tímu. Jágr je majiteľom Rytierov a s tímom sa chce čo najrýchlejšie vrátiť medzi českú elitu. "Mať Jardu na striedačke je vždy prínosom," povedal pre český denník Sport hlavný kouč Kladna Jiří Čelanský, ktorý sa nebál ani v prítomnosti majiteľa šéfovať na striedačke. Spoločne s Čelanským vedie mužstvo asistent Jiří Kopecký. Jágr sa počas súboja často skláňal k hráčom, aby im niečo poradil. Do úlohy trénera sa vžil. 


Kladno sa chce vrátiť po minulosezónnom vypadnutí do extraligy a urobí pre to maximum. Mužstvo nečaká ľahká úloha, prvých 22 duelov odohrá na súperových štadiónoch. Informácie zverejnil český denník Sport. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona