Jágr má narazený malíček, jeho štart proti Lotyšsku je otázny

NETKY.SK • 2 Máj 2015, 08:08 • 2 min
Jágr má narazený malíček, jeho štart proti Lotyšsku je otázny

PRAHA - Český hokejista Jaromír Jágr utrpel v piatkovom zápase na MS v Prahe proti Švédsku zranenie malíčka na ľavej ruke a jeho štart v najbližšom stretnutí s Lotyšskom je otázny.

slovakia

left justify in out

Skúseného veterána v priebehu tretej tretiny zasiahol hokejkou obranca súpera Oscar Klefbom. Jágr odišiel na striedačku a do zápasu už nezasiahol. "Má to narazené, bolí ho to. Ešte je skoro povedať, či bude hrať už v sobotu s Lotyšskom. Ale bude v poriadku," povedal pre idnes.cz lekár českého národného mužstva Tomáš Vyskočil.

 

Česi vo svojom úvodnom vystúpení na domácom šampionáte získali iba bod, keď "trom korunkám" podľahli 5:6 po samostatných nájazdoch. Jágr, ktorý bol v piatok autorom úvodného gólu svojho tímu, utrpel rovnaké zranenie na MS 2005 v Rakúsku. Vtedy mu v Brne vyrobili špeciálnu dlahu, s ktorou šampionát dohral, a napokon so spoluhráčmi získal titul majstrov sveta.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies