Jágr: Keby sme hrali naplno, možno vyhráme 7:1!

NETKY.SK • 19 Február 2014, 12:05 • 2 min
Jágr: Keby sme hrali naplno, možno vyhráme 7:1!

SOČI - Českí hokejisti si síce skomplikovali situáciu, keď za stavu 4:0 nechali viac hrať v zápase o postup do štvrťfinále olympijského turnaja v Soči slovenských súperov, ale podľa Jaromíra Jágra to malo svoje opodstatnenie. Za poľavením je aj skutočnosť, že zverenci Aloisa Hadamczika šetrili sily na zápas proti USA, na ktorý nastúpia necelých 22 hodín po skončení utorňajšieho súboja.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Česi nechceli mať o deň neskôr podľa Jágra ťažké nohy. "Postúpili sme? Postúpili. So Švédmi sme prehrávali 0:4, druhú polovicu sme potom hrali dobre a aj tak nás kritizovali. Asi sme dnes v závere šetrili sily. A práve preto to dopadlo tak, ako to dopadlo. Keby sme hrali naplno, možno vyhráme 7:1 a na druhý deň by sme si vyčítali, že nemáme nohy. Možno, neviem. Prestali sme hrať a keď to urobíš na veľkom klzisku, potom dávaš šancu súperovi," priznal Jágr, podľa ktorého bol prvý slovenský útok výborný. 

 

Česká hviezda hneď po zápase so Slovenskom už myslela na zápas s Američanmi. Hviezdneho amerického tímu sa neobáva. "Podľa mien by mohli dostať trofeje Kanada a Rusko, Slovinci by už boli dávno doma. Od nich poznám len Kopitara. Aj oni môžu prekvapiť, hrajú výborne. Každý na tomto turnaji môže zdolať každého," priznal Jágr. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies