Jágr je už v Prahe, s Růžičkom sa bude rozprávať o štarte na MS

NETKY.SK • 23 Apríl 2015, 07:45 • 2 min
Jágr je už v Prahe, s Růžičkom sa bude rozprávať o štarte na MS

PRAHA - Český hokejový útočník Jaromír Jágr už priletel z Flordiy do Prahy a o svojom prípadnom štarte na domácich majstrovstvách sveta sa bude rozprávať s reprezentačným trénerom Vladimírom Růžičkom vo štvrtok, keď sa pripojí k tímu.

slovakia

left justify in out

"Sadnem si s Růžičkom a uvidíme, čo bude ďalej," povedal štyridsaťtriročný útočník pre server idens.cz. Jágr dorazil do hlavného mesta po ôsmej večer, keďže jeho lietadlo z Miami malo menšie problémy, ale povedal, že let bol normálny. "Ja som sa s Růžičkom bavil tak minútu maximálne. Plán je taký, že zajtra pôjdem do Brna, tam si sadneme a pobavíme sa. čo bude ďalej. Uvidíme, aká bude situácia a hlavne veľa hráčov vypadne z prvého kola Stanleyho pohára. Uvidíme podľa toho, kto príde a podľa toho sa rozhodneme. Sme dospelí ľudia a nejako sa dohodneme. Keby som nehral, tak by som fandil na tribúne," odpovedal Jágr na otázku, či nastúpi na MS.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies