Jágr je nominovaný na ďalšie individuálne ocenenie

NETKY.SK • 1 Apríl 2014, 09:58 • 2 min
Jágr je nominovaný na ďalšie individuálne ocenenie

NEW YORK - Český hokejista Jaromír Jágr z New Jersey Devils sa uchádza o ďalšiu významnú trofej.

slovakia

left justify in out

Hokejoví novinári píšuci o klube ho nominovali na Trofej Billa Mastertona za vytrvalosť, športového ducha a oddanosť hokeju. Žurnalisti z regiónov majú právo za každý klub navrhnúť jedno meno, z nich potom vyberú trojicu finalistov. Víťaza následne určí Asociácia profesionálnych hokejových novinárov. Jágrovu nomináciu odôvodnili oddanosťou hokeju, vďaka ktorej hrá aj ako 42-ročný. Čech je momentálne najproduktívnejším hráčom Devils, keď nazbieral 64 bodov (24+40).

 

Okrem člena Triple Gold Clubu, ktorý má doma už deväť individuálnych ocenení z NHL (päťkrát Art Ross Trophy, trikrát Lester B. Pearson Award, raz Hartova trofej), sú na Mastertonovu trofej známe aj nominácie Dominica Moora z New Yorku Rangers, Richa Peverleyho z Dallasu a Mannyho Maholtru z Caroliny. Informácie priniesli NJ.com a New York Daily News. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies